la-1730-se-joaca-cs-mioveni-fc-botosani-in-play-out

La 17:30 se joacă CS Mioveni – FC Botoșani, în play-out

la-1730-se-joaca-cs-mioveni-fc-botosani-in-play-out

Jocul cu FC Botoșani, poate rezolva încă din această etapă ecuația salvării de la retrogradare, fără a mai da barajul de menținere în Liga 1. Partida CS Mioveni – FC Botoșani se joacă diseară de la 17:30, pe Stadionul Orășenesc. Meciul va fi în direct și la TV, pe DIgi Sport, Orange Sport, Prima Sport. Spectatorii sunt așteptați la acest meci să susțină echipa, în număr cât mai mare. Prețul biletelor este 20 lei, INTRAREA GENERALĂ.

Pentru a evita jocul de baraj pentru menținerea în Liga 1, galben-verzii au nevoie de victorie în meciul cu FC Botoșani de astăzi. Adversarul este unul dificil, aflat în luptă pentru locurile 1 sau 2. Astfel, că orice punct este bun pentru îndeplinirea obiectivului.

Echipa lui Alexandru Pelici este pe val, iar jucătorii au un moral foarte bun. Aceștia vin după cea mai bună serie din istoria participărilor în Liga 1, a echipei. Astfel, Mioveniul a reușit 13 puncte consecutive, cu victoriile cu Chindia, Gaz Metan Mediaș, Dinamo, Academica Clinceni și remiza de la Craiova. Acest parcurs îi îndreptățeste pe jucătorii gazdă să spere la cât mai mult din partida cu FC Botoșani. Moldovenii vin la Mioveni după înfrângerile cu Rapid (0-3) și Sepsi (0-1) dar și după victoriile cu Chindia (1-0) și FC U Craiova (2-1). Sunt pe locul 3 în clasament cu 35 de puncte. Au unul mai puțin ca Sepsi și cu 4 mai puține care Rapid.

Cele două echipe s-au întâlnit și în sezonul regulat, la Botoșani și Mioveni. Ambele partide s-au terminat la egalitate. Astfel, a fost 1-1 în tur la Mioveni și 0-0 în retur la Botoșani. Acest ultim rezultat a încurcat echipa lui Marius Croitoru în lupta pentru locul de play-off.

Echipa noastră speră la un nou rezultat bun, astăzi, care să ducă mai devreme la îndeplinirea obiectivului.

Articol publicat la: 02/05/2022 12:02