la-1800-la-mioveni-vine-campioana-cfr-cluj

La 18:00, la Mioveni, vine campioana CFR Cluj

la-1800-la-mioveni-vine-campioana-cfr-cluj

CS Mioveni are astăzi un nou meci de foc, în campionat. Astfel, după ce etapa trecută a jucat în deplasare la liderul Superligii, acum va primi vizita campioanei, CFR Cluj.

Debutul lui Marius Stoica la echipa galben-verde este unul foarte dificil, cu partide foarte grele. Dacă runda trecută, CS Mioveni a ieșit onorabil din întâlnirea cu liderul Farul, acum trupa argeșeană are o nouă încercare. CFR are o singură îngrângere în ultimele nouă partide, cea de la Rapid, unde a pierdut cu 2-1. În rest clujenii au un parcurs onorabil, încununat și cu o calificare în faza superioadă a Conference League. Ardelenii sunt în Superliga pe locul 3 cu 31 de puncte. Sunt la 9 puncte de lider, cu două jocuri mai puțin disputate.

De partea cealaltă, Mioveni este pe ultimul loc cu obiectiv total diferit. Astfel, dacă CFR vrea să câștige campionat, argeșenii vor să evite și în acest an retrogradarea. Nu au o misiune ușoară, mai ales că acum au și o serie grea de meciuri. După jocul cu Farul și acesta, cu CFR, urmând să joace cu FCSB și U Craiova. Până acum, în 6 meciuri jucate afară, CFR Cluj a câștigat de 3 ori, a remizat o dată și a pierdut de două ori. În același timp, Mioveniul a evoluat de 8 ori acasă. Echipa lui Stoica nu a obținut nicio victorie, având 4 remize (1-1 cu FCSB, 1-1 cu UTA, 2-2 cu FC U Craiova, 0-0 cu FC Botoșani) și suferind 4 înfrângeri (0-2 cu Farul, 0-1 cu FC Argeș, 0-1 cu U Cluj, 0-2 cu Hermannstadt).

Punctele din acest joc sunt foarte importante pentru gazde în încercarea de a se salva de la retrogradare și chiar dacă există o diferență clară de valoare între cele două formații, Mioveniul se gândește la un rezultat pozitiv.

Articol publicat la: 13/11/2022 16:30