la-1845-jucam-in-deplasare-la-sepsi-sf-gheorghe

La 18:45, jucăm în deplasare la Sepsi Sf Gheorghe

la-1845-jucam-in-deplasare-la-sepsi-sf-gheorghe

CS Mioveni joacă astăzi un nou meci de campioat. Echipa al cărei antrenor este de două etape Flavius Stoican va evolua în deplasare, la Sepsi Sf Gheorghe. Joocul va începe la ora ora 18:45, și va conta pentru etapa a 9-a a Superligii.

Galben-verzii vin două două remize consecutive. A fost 0-0 la Petrolul și 1-1 cu cu UTA, dar în urma unor meciuri în care meritau însă victorii. Au fost evoluții bune ale echipei, dar cu ratări care au privat echipa de încă 4 puncte în plus, în afara celor două luate, totul culminând cu irosirea penaltyului din finalul partidei de marți. Argeșenii speră mai mult de la fiecare meci, mai ales după întăririle venite în utlima perioadă. Astfel, la meciul trecut pe teren au intrat cei doi stranieri aduși, albanezul Krasniqi și congolezul Kabananga. De acum înainte, în meciurile următoare sunt așteptate și debuturile românilor, Burlacu, Ene și Carnat.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum atât în liga a doua cât și în Liga 1. Astfel, în eșalonul secund, în sezonul 2016/2017, atunci când covăsnenii au promovat a fost 2-0 pentru gazde la Mioveni și 1-1 în deplasare. Un sezon mai târziu a avut loc și un meci în Cupă. Sepsi a câștigat în deplasare fără drept de apel, cu 5-0. Anul trecut, în sezonul regular, Mioveniul a obținut prima sa victorie din Liga 1, în deplasare, în etapa a 3-a, cu 2-1. În retur însă, echipa noastră a cedat cu 2-0, iar în play-out, la Sf Gheorghe, Sepsi s-a impus cu 3-1, după ce galbe-verzii au condus și era egal, 1-1 în minutul 86.

Așteptăm un joc bun , diseară la 18:45 din partea elevilor lui Flavius Stoican și un rezultat pe măsură.

HAI BĂIEȚII! HAI MIOVENIUL!

Următorul meci de campionat pentru CS Mioveni este pe 12 septembrie cu U Cluj, la Mioveni.

Articol publicat la: 02/09/2022 12:47