la-ora-1900-meci-cu-fcsb-pe-stadionul-orasenesc

La ora 19:00, meci cu FCSB, pe Stadionul Orășenesc

la-ora-1900-meci-cu-fcsb-pe-stadionul-orasenesc

Echipa noastră are programat astăzi, un nou meci de foc. La Mioveni va veni vicecampioana, FCSB, jocul care contează pentru etapa a 4-a, urmând a începe la ora 19:00. Partida trebuia să se joace inițial luni, dar a fost mutată pentru sâmbătă, din cauza programărilor din Conference League, ale bucureștenilor.

Galben-verzii sunt în căutarea primelor puncte din actuala ediție de campionat. Astfel, echipa lui Pelici vine după trei eșecuri consecutive în Superliga. Au fost suferite înfrângeri la Hermannstadt (0-3), cu Farul (0-2) și la CFR Cluj (2-4). Mai mult, înainte de acest meci, Pelici l-a pierdut și pe golgeterul Bogdan Rusu. Acesta s-a transferat chiar la adversara de sâmbătă, FCSB. De partea cealaltă, vicecampioana îl are acum atrenor pe Nicolae Dică și nu a convins nici ea în aces debut de sezon, rezultatele în campionat fiind următoarele: 1-1 cu U Cluj, 0-2 la Rapid, 1-1 cu FC U Craiova. FCSB este însă angrenată și în Cupele Europene, acolo unde a reușit miercuri să câștige în deplasare, la Dunajska Streda.
CS Mioveni și FCSB s-au mai întâlnit și în această vară, într-un meci amical, partida de la Berceni, de la baza de pregătire a adversarilor, terminându-se cu victoria la limită a gazdelor, 1-0.

Astăzi, la ora 19:00 așteptăm un meci bun făcut de galben-verzi, contra FCSB-ului! Hai Mioveniul! Hai Băieții

Articol publicat la: 06/08/2022 11:02