maine-la-buftea-ultimul-amical-al-iernii-cu-fcsb

Mâine, la Buftea, ultimul amical al iernii, cu FCSB

Mâine, la București, ehcipa noastră va disputa ultimul meci de verificare înainte de începerea campionatului. De la ora 12:00, elevii lui Alexandru Pelici vor întâlni, pe FCSB. Meciul se va disputa tot pe terenul Federației, de la Buftea, la câteva minute de cantonamentul de la Mogoșoaia. După amical, galben-verzii se vor întoarce la Mioveni. Aici, de luni, vor începe pregătirea meciului de campionat, cu Academica Clinceni. Acesta este programat duminică, 23 ianuarie, de la ora 14:30 pe Stadionul Orășenesc și face parte din etapa a 22-a.

Amicalul de mâine cu FCSB este al treilea din această iarnă pentru Mioveni. Precedentele două s-au disputat tot la Buftea și au făcut parte tot din programul cantonamentului de iarnă.

În primul amical al iernii, echipa noastră a întâlnit pe FC Argeș, formație care a făcut și ea cantonamentul la Mogoșoaia. CS Mioveni a pierdut meciul cu 3-1, după ce a deschis scorul prin Vereș în minutul 6. Adversarii au egalat înainte de pauză și apoi au marcat cele două goluri ale victoriei în ultimul sfert de oră. Meciul a avut loc luni, după ce inițiat a fost programat sâmbăta trecută, dar a fost amânat din cauza ninsorii.

În al doilea amical disputat în această iarnă, miercuri, CS Mioveni a învins cu 2-0 pe Dinamo. Golurile victoriei au fost marcate de jamaicanul Wright, aflat în probe și din nou mijlocașul Szilard Vereș. Partida aceasta a fost însă una marcată de durități, intrările adversarilor la minge fiind duse la extrem. Astfel, la Toma s-a intrat cu talpa pe gleznă, Rădescu a fost călcat pe mână, iar Rusu a primit un pumn în față de la portar. De altfel, Rusu a avut cel mai mult de suferit, fiind tranportat la spital cu Salvarea, alegându-se cu multiple fracturi la nivelul feței, și devenind indisponibil pentru o perioadă.

Articol publicat la: 14/01/2022 19:44