maine-jucam-cu-hermannstadt-in-debutul-superligii

Mâine jucăm cu Hermannstadt, în debutul Superligii

maine-jucam-cu-hermannstadt-in-debutul-superligii

CS Mioveni dă mâine startul noii ediții de Superliga. Galben-verzii fac deplasarea la Mediaș, pentru meciul cu nou-promovata Hermannstadt. Partida de pe Stadionul Gaz Metan va începe la ora 18:30.

Meciul nu va fi unul ușor pentru echipa lui Pelici fiind totodată unul cu mai multe conotații. Astfel, adversara este echipa pe care CS Mioveni a retrogradat-o acum două sezoane la baraj. Meciul decisiv a avut loc chiar pe arena unde se va juca mâine seară. Așadar, pe același stadion Mioveniul a promovat în Liga 1 și totodată a debutat pe prima scenă anul trecut, meciul din prima etapă fiind contra lui Gaz Metan Mediaș. Acum un sezon, argeșenii erau ei nou-promovați și au pierdut cu 1-0, dar meritau mai mult de la acel joc. Apoi au mai jucat cu Gaz-ul și în play-out, tot acolo și au câștigat cu 2-1.

CS Mioveni se prezintă la meciul de mâine după o pregătire la Poiana Brașov și 5 meciuri amicale, în care a remizat de trei ori (0-0 cu Chindia și Farul, 2-2 cu FC Argeș), a pierdut o data (0-1 cu FCSB) și a câștigat o data (5-1 cu Rucăr). De partea cealaltă, Hemrannstadt a promovat în Superliga  de pe locul 2 și a menținut marea parte a jucătorilor cu care a făcut pasul spre prima ligă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de 5 ori. Primele două jocuri au fost în Liga 2, în 2017/2018, când sibienii au și promovat. La Mioveni a fost egal 1-1, iar la Sibiu au câștigat gazdele cu 2-1. A urmat în 2019 un meci de Cupă, la Mioveni, oaspeții, care erau în Liga 1, impunându-se cu 2-0. În fine, ultimele două jocuri, au fost la barajul de acum din 2021, la Mioveni terminându-se 0-0, iar la Mediaș, galben-verzii câștigând cu 2-1.

Articol publicat la: 14/07/2022 14:51