meci-dificil-dar-mergem-sa-ne-jucam-sansa

”Meci dificil, dar mergem să ne jucăm șansa!”

meci-dificil-dar-mergem-sa-ne-jucam-sansa

”Meci dificil, dar mergem să ne jucăm șansa!” a prefațat antrenorul principal al echipei noastre, Nicolae Dică, partida de diseară din Cupa României.

”Ne așteaptă un meci dificil, o partidă grea! Mergem însă să ne jucăm șansa. Credem în șansa noastră și tratăm meciul cu maximă seriozitate. Ne dorim să ajungem mai departe în această competiției. Cunoaștem adversarul, ne-am întâlnit în campionat și trebuie să fim concentrați la acest joc pentru a obține cât mai mult. Cupa este competiția surprizelor și ne-am bucura să facem și noi una! E clar cine este favorită, dar noi sperăm să ne ridicăm la nivelul lor. Vor apărea și schimbări în echipă, pentru că la câteva zile vom avea meciul de campionat la Ploiești”, au fost cuvintele lui DIcă.

Partida Sepsi Sf Gheorghe – CS Mioveni se joacă diseară de la ora 18:00. Meciul contează pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Site-ul FRF prefața acest joc: ”Gazdele din play-off-ul L1 par teoretic favorite, dar să nu uităm că Mioveni poate fi considerată pe bună dreptate revelația ultimilor ani, mai mereu, în Cupa României! După meciuri acasă cu FCSB, respectiv, Chindia, duelul din Cupă rămâne imprevizibil. Argeșenii sunt concentrați pe o misiune grea de evitare a retrogradării din L1, totuși. Orice se poate întâmpla joi și pentru că, în ultimele două meciuri directe, Mioveni a scos 4 puncte! Mai precis, a fost 1-1 pe teren propriu și victorie-surpriză cu 1-0 în deplasare pentru Mioveni în sezonul regula.

Sepsi este deținătoarea trofeului și are un blazon de apărat, după finala câștigată cu 2-1 în fața celor de la FC Voluntari. A fost atunci o dubla lui Marius Ștefănescu. De partea cealaltă, ediția anterioară, Mioveni a părăsit competiția în 16-imi, pierzând greu, la penalty-uri, pe teren propriu cu Rapid București după 0-0 în timp regulamentar”

Articol publicat la: 06/04/2023 11:22