etapa-23-2022-2023-uta-cs-mioveni-1-2-0-2

Etapa 23, 2022/2023: UTA – CS mioveni 1-2 (0-2)

etapa-23-2022-2023-uta-cs-mioveni-1-2-0-2

Nicolae Dică a obținut o nouă victorie cu CS Mioveni, sâmbătă, în deplasare la Arad, cu UTA. Galben-verzii au învins cu 2-1, după ce la pauză au avut 2-0 pe tabelă.

Argeșenii au fost din nou bine așezați în terenși au început curajos partida. Benchaib a fost omul meciukui și a ieșit pentru prima dată la rampă în preajma careului arădean, în minutul 10. A preluat o minge, a driblat și dintre patru adversari a găsit culoarul perfect pentru șut. Mingea a fost blocată în ultimul moment prinzând boltă și a intrat lobată peste portar în plasă.

În minuutl 36, Batha a ratat pentru UTA, trimițând peste de pe dreapta, din colțul careului. Cu 5 minute înainte de pauză, Garutti îl lansează excelent pe Sno. Acesta forțează pătrunderea pe partea dreapta și este agățat în careu de adversar. Arbitrul nu ezită și arată punctul cu var. După ce faza este verificată și de VAR, Benchaib transformă cu siguranță penaltyul și devine eroul Mioveniului. Imediat după gol, galben-verzii puteau închide definitiv jocul, pe un contraatac. Rusu a scăpat pe stânga, a trimis în fața porții, unde un fundaș reușește doar să devieze pentru ca apoi Carnat și Antal să fie blocați în momentul șutului de apărători și de portar.

În repriza secundă, CS Mioveni a jucat la așteptare și putea da o nouă lovitură în minutul 55. Carnat a pătruns pe stânga, a trimis în centrul careului, dar un fundaș a respins în ultimul moment din fața lui Benchaib, o mingea pe care sris 3-0. Pe un fond de retragere a Mioveniului, a venit și golul arădenilor. Mingea a fost centrată pe 6 m, Garutti a respins până în centrul careului, de unde Miloșevic a șutat imparabil și a înscris. Ultima mare ocazie a aparținut oaspeților, după ce mingea a circulat pe traseul Carnat – Rusu – Diallo, ultimul a șutat plasat dar milimetric pe lână plasă.

CS Mioveni a obținut a doua victorie din tot atâtea meciuri disputate în 2023 și cu Nicolae Dică pe bancă, iar minunea așteaptă de toată suflarea galben-verde pare a fi acum la îndemână. Etapa următoare urmează un nou examen dificil, cu Sepsi Sf Gheorghe.

# UTA – CS Mioveni 1-2 (0-2)

Au marcat: Miloșevic (80) / Benchaib (10, 40 din 11m)

⚽UTA: Iacob – Vukcevic (46 Benzar), Chindriș, Benga, Hoxhallari – Rareș Pop, Batha, Cascini (60 Barbosa) – Ubbink – Keseru (46 Miloșevic), Postolachi.

⚽Rezerve: Balauru, Stahl, Marrone, Dobrescu, Da Silva, Anton.

⚽Antrenor: Laszlo Balint

⚽Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, Burnea – Panait (54 Lepistu), Lixandru – Antal (70 Diallo), Benchaib (70 Mboumbouni), Carnat (84 Rădescu) – Rusu (84 Buziuc)

⚽Rezerve: Croitoru, Cosereanu, Balaur, Toma.

⚽Antrenor Nicolae Dica

Cum s-au marcat golurile

⚽Min 9 : 0-1 Benchaib preia la 18 m, driblează și șutează pe culoar mingea este deviata, prinde bolta și întra în plasa peste portar. Arbitrul verifica golul la VAR pentru un posibil fault al lui Antal la portar dar validează reusita

⚽Min 42: 0-2 Garutti trimite excelent o pasa în adancime, Sno forțează pătrunderea, întra în careu și este agățat din spate, iar arbitrul da 11m. Penalty-ul este transformat cu siguranță de Benchaib

  • Min 80: 1-2 Milosevic înscrie cu un șut de la 16 m după o respingere a apărării

Articol publicat la: 02/02/2023 16:06