0-0-cu-fcsb-in-ultimul-meci-amical-al-acestei-ierni

0-0 cu FCSB, în ultimul meci amical al acestei ierni

Partida amicală, cu FCSB, disputată astăzi de echipa noastră, la Buftea, s-a terminat 0-0. Meciul nu a fost unul spectaculos, ambele echipe mizând mai mult pe a respecta sarcinel tactice date de antrenori.

Astfel și ocaziile au fost destul de puține. Putem totuși evidenția în dreptul adversarilor o bară transversală, imediat după pauză. A fost o fază la care portarul Ducan a respins un balon plasat cu capul, iar mingea a lovit transversala. De partea CS Mioveni, putem evidenția șutul lui Dumitriu, de la distanță, după o centrare a lui Toma, balonul fiind scos cu greu de portar.

Antrenorul Alexandru Pelici a folosit în acest meci o formație în care schimbările au apărut de-abia în ultima jumătate de oră.

Astfel, s-a început partida cu Ducan – Scarlatache, Garutti, Balaur – Oancea, Vereș, Dumitriu, Șerbănică – Rădescu, Buziuc, Sanoh. În minutul 58, Burnea și Vereș sunt înlocuiți cu Șerbănică și Toma. În minutul 61, de pe teren ies Scarlatache și Buziuc, iar în locul lor intră Iacob și James Wright. Ultimele schimbări au făst făcute în minutul 72. Astfel, Rădescu și Sanoh au fost înlocuiți cu juniorii Coman și Dat.

De partea cealaltă, FCSB a început meciul cu: Andrei Vlad – Ovidiu Popescu, Iulian Cristea, Andrei Miron, Denis Haruț – Adrian Șut – Răzvan Oaidă, Darius Olaru (cpt) – Octavian Popescu, Claudiu Keșeru, Florinel Coman.

Partida amicală de astăzi a fost a treia și ultima pentru CS Mioveni. În primele două, s-a pierdut 1-3 cu FC Argeș și s=a câștigat, 2-0 cu Dinamo. Pentru bucureșteni, acesta a fost primul și singurul meci din această perioadă de pregătire.

Odată cu amicalul cu FCSB, s-a terminat și cantonamentul echipei noaste de la Mogoșoaia, după meci, galben-verzii întorcându-se la Mioveni.

Săptămâna viitoare, duminică, 23 ianuarie, începe partea a doua a sezonului, pentru CS Mioveni, cu meciul de acasă cu Academica Clinceni.

Articol publicat la: 15/01/2022 15:57