pelici-a-semnat-pe-inca-un-an-cu-echipa-noastra

Pelici a semnat pe încă un an, cu echipa noastră

pelici-a-semnat-pe-inca-un-an-cu-echipa-noastra

Alexandru Pelici și-a prelungit contractul de antrenor principal cu CS Mioveni cu încă un an. Semnarea noii înțelegeri a avut loc marți, la o zi după terminarea campionatului.

Conducătorii galben-verzi au fost altfel mulțumiți de munca depusă de technician în decursul celor aproape doi ani de când a preluat echipa, perioadă în care s-a îndeplinit la finalul fiecărui sezon obiectivul: promovare în Liga 1 și apoi menținere în Liga 1.

Președintețe Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, ne-a spus mai multe despre noua contract al lui Pelici: ”Am semnat pentru încă un an de zile. Este cel mai longeviv antrenor pe care l-am avut… are un an și 8 luni de când a venit la Mioveni. Și sperăm să stea cât mai mult timp posibil, să avem rezultate și să îndeplinim obiectivele. Primul obiectiv și la anul este menținerea în Liga 1. Dar vrem și o clasare mai bună ca anul acesta, adică mai sus de locul 12. Pelici a demonstrat că este un antrenor serios, priceput. Avem o relație de colaborare foarte bună și sper să facem treabă foarte bună și anul viitor. Am avut și o primă discuție vis-avis de lot. Dintre cei care au dus greul în acest campionat, mare parte vor rămâne. Bineînțeles în funcție și de negocieri, dacă ne vom înețelege… Cred că ne vom despărți de vreo 7-8 jucători și vom încerca să aducem 3-4 fotbaliști. Reunirea este prevăzută pentru jumătatea lunii iunie. Se va face întâi pregătire pe plan local, după care se va merge în conatonament, la munte, în țară!”

Articol publicat la: 18/05/2022 23:20