ducan-printre-vedetele-etapei-si-la-lotul-romaniei-u-21

Ducan, printre vedetele etapei și la lotul României U 21

Portarul echipei noastre, Răzvan Ducan a avut din nou o evoluție notabilă în partida de la București cu Academica Clinceni, iar organizatorii competiției l-au remarcat din nou.

Astfel, goal-keeper-ul a fost ales printre starurile etapei a 7-a, top diferit față de echipa ideală a etapei și vedetele etapei. Alături de Ducan, au mai fost aleși starurile etapei:

Bilel Omrani (CFR Cluj), Cristi Tănase (FC Argeș), Elvir Koljic (U Craiova), Adam Nemec (FC Voluntari), David Miculescu (UTA), Sorin Mogoșanu (FC U Craiova), Eduard Pap (FC Botoșani).

Răzvan Ducan a fost recompensat, pentru evoluțiile sale bune de la echipa de club și cu o selecție la lotul României Under 21, iar la o zi după remiza cu Academica Clinceni, portarul s-a prezentat la lot.

Astfel, România Under 21 a început pregătirea pentru EURO 2023, competiție unde și-a asigurat prezența din postura de țară organizatoare. Primele partide amicale: cu Anglia, pe 3 septembrie, pe stadionul Steaua, și cu Georgia, pe 7 septembrie, la Voluntari. Ambele jocuri vor fi în direct la TVR 1 și Radio România Actualități. Tricolorii U21 au efectat ieri și o ședință foto în tricoul echipei naționale. Din cei 24 de jucători prezenți în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de Buftea, doar 6 au mai fost în trecut la reprezentativa U21: Mihai Popa, Radu Drăgușin, Vladimir Screciu, Octavian Popescu, Alex Cîmpanu și Claudiu Petrilă. Ceilalți 18 jucători au îmbrăcat în premieră tricoul României U21.

Articol publicat la: 01/09/2021 19:34