pugilistii-de-la-cs-mioveni-in-pregatire-cu-loturile-nationale

Pugiliștii de la CS Mioveni, în pregătire cu loturile naționale

Pugiliștii de la CS Mioveni au fost în ultimele două săptămâni în pregătire cu loturile naționale. Este vorba despre campionii clubului nostru, Florin Șerban, Marius Dumitru și Alexandru Panait.

Astfel, loturile de box de juniori, tineret și seniori ale României s-au aflat în pregătire centralizată la Baza Sportivă de la Bascov. Cantonamentul a început pe 3 ianuarie și s-a terminat astăzi.

Florin Șerban este component al lotului de seniori. Pugilistul nostru are 21 de ani, este la categoria 80 kg. În schimb, Marius Dumitru, 25 de ani, campion la 75 kg nu face parte din lot, dar s-a pregătit și el în această perioadă cu echipa națională. La fel a făcut și Alexandru Panait , care are 17 ani.

Lotul național de seniori îi are ca antrenori pe Francisc Vaștag, Dorel Simion (multipli campioni mondiali) și Ilie Captari.

Pregătirea celor trei boxeuri galben-verzi a fost una utilă. În aceeași perioadă la Bascov a fost și lotul de box al Moldovei. Pugiliștii din două țări au disputat mai multe meciuri de verificare.

Florin Șerban este din 2019 component al lotului național și acum se pregătește pentru Campionatele Europene de Seniori U 22 (martie) și Campionatele Europene de Seniori (mai).

Articol publicat la: 21/01/2022 17:44