s-au-pus-in-vanzare-biletele-pentru-meciul-cu-fcsb

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB

S-au pus în vânzare biletele, pentru meciul de sâmbătă dintre CS Mioveni și FCSB. Partida va începe la ora 19,55 și contează pentru etapa a 27-a a Ligii 1.

Pentru acest joc, clubul nostru a pus în vânzare bilete, care costă 20 lei – intrarea generală. Acestea se găsesc în două locații. Începând de astăzi pot fi achiziționate de la sediul clubului, până vineri, la ora 16:00. În schimb la stadion, biletele care s-au pus astăzi în vânzare, pot fi cumpărate mâine, vineri, dar și sâmbătă, până la ora începerii partidei.

Înainte de jocul FCSB, CS Mioveni ocupă locul 12 în clasament cu 27 de puncte. În schimb, FCSB este pe poziția a doua a clasamentului Ligii 1, cu 58 de puncte. Obiectivele celor două echipe sunt diferite. Oaspeții se bat la titlu, în play-off, în timp ce echipa noastră își diirește menținerea în Liga 1.

Înainte de acest meci, jucătorii și banca tehnică a echipei noastre fac un apel către suporterii galben-verzi. ”Haideți la meci” Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră din tribune. împreună suntem mai puternici. Vrem să facem un joc bun și avem nevoie de susținerea dsv. La finel vrem să ne bucurăm împreună de un rezultat cât mai bun”.

Articol publicat la: 16/02/2022 15:11