s-au-pus-in-vanzare-biletele-la-meciul-cs-mioveni-chindia

S-au pus în vânzare biletele la meciul CS Mioveni – Chindia

s-au-pus-in-vanzare-biletele-la-meciul-cs-mioveni-chindia

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul CS Mioveni – Chindia Târgoviște. Partida se va desfășura luni pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, de la ora 20:30. Meciul contează pentru etapa a doua a play-out-ului Ligii 1.

Biletele costă 20 lei – INTRAREA GENERALĂ. Acestea se găsesc astăzi până la ora 16:00 la sediul clubului. Sâmbătă și duminică tichetele care s-au pus în vânzare pot fi achiziționate de la stadion. Luni, în ziua meciului, biletele pot fi cumărate de la sediul clubului, până la ora 16:00, și de la casele de bilete de la stadion, până la ora începerii partidei.

”Meciurile din play-out sunt foarte importante pentru atingerea obiectivului. Ne dorim să rămânem și la anul în Liga 1. Pentru asta avem nevoie de suportul fanilor, în tribune. Îi așteptăm pe susținătorii echipei să vină la meci în număr cât mai mare. Vrem să fie alături de noi și să ne încurajeze, atât în momentele bune cât și în cele mai puțin bune. Iar la final dorim să ne bucurăm împreunăr de un meci bun și de un rezultat pe măsură!” a transmis portarul Iustin Popescu.

Înainte de meciul de luni, echipa noastră se află pe locul 7 în play-out (13 în clasamentul normal). Chindia este pe 5 (11 în clasamentul normal). Diferența de puncte între cele două echipe este de 4 puncte.

Articol publicat la: 18/03/2022 14:11