s-au-pus-in-vanzare-bilete-pentru-meciul-cu-dinamo

S-au pus în vânzare bilete, pentru meciul cu Dinamo

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo. Acesta este următorul joc al echipei noastre din Liga 1. Partida va conta pentru etapa a 20-a. Meciul este programat peste două zile, joi, 16 decembrie de la ora 17:30, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

CS Mioveni – Dinamo se joacă cu spectatori în tribune, iar galben-verzii au nevoie de susținerea fanilor la acest meci foarte important din finalul anului 2021.

Astfel, de astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru meciul CS Mioveni – Dinamo. Acccesul spectatorilor este permis în tribune în limita a 50% din capacitatea stadionului.

Biletele puse astăzi în vânzare costă 20 de lei INTRAREA GENERALĂ și se găsesc la sediul clubului până la ora 16:00, iar mâine (miercuri) și în ziua meciului (joi) până la ora de începere a partidei, vor putea fi cumpărate și de la casele de bilete de la Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Spectatorii trebuie să prezinte la intrarea pe stadion certificatul verde COVID sau dovada unui test rapid negativ. Important de știut pentru spectatorii nevaccinați, care vor să își facă testul, acesta va putea fi făcut și la stadion. Astfel, la parterul parcării supraterane de lângă Stadionul Orășenesc va fi amplasat un cabinet mobil. Aici vor putea fi efectuate aceste teste. Acesta va funcționa începând cu 45 de minute înainte de începerea meciului.

Meciul CS Mioveni – Dinamo, de joi, 16 decembrie, din etapa a 20-a a Ligii I, va putea fi urmărit și pe micile ecrane. Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport sunt canalele care vor transmite în direct partida.

Partida de joi este penultima din anul 2021 pentru echipa noastră și ultima de pe propriul teren din prima parte a sezonului. După acest joc, mai este programt unul, luni 20 decembrie, de la ora 17:30, în deplasare la FC U Craiova.

Articol publicat la: 14/12/2021 15:53