s-au-pus-in-vinzare-biletele-pentru-meciul-mioveni-voluntari

S-au pus în vînzare biletele pentru meciul Mioveni – Voluntari

S-au pus în vânzare bilete pentru următorul meci al echipei noastre. CS Mioveni va întâlni vineri, de la 17:30, pe Stadionul Orășenesc, pe FC Voluntari.

Meciul face parte din etapa a 24-a a Ligii 1.

Biletele se găsesc la sediul clubului, joi și vineri și la la Casele de Bilete de la stadion, în ziua jocului, până la ora începerii partidei. Prețul unui bilet este 20 lei – INTRARE GENERALĂ.

Accesul spectatorilor în tribune se face numai în baza dovezii vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete SAU cu Test Rapid / PCR care sa fie în termen SAU cu dovada trecerii prin boală (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării. În tribune se va permite accesul în limita a 50 % din capacitatea stadionului.

Meciul cu FC Voluntari este unul important pentru echipa noastră. De aceea, suportul publicului spectator este unul binevenit, jucătorii avînd nevoie de susținerea fanilor. ”Îi așteptăm în număr cât mai mare pe spectatori la meci. Avem nevoie de susținere. La final sperăm să ne bucurăm împreună, ca la ultimele partide jucate acasă. Fotbalul este frumos cu spectatori în tribune. Pentru noi, este o motivație în plus să jucăm cu suporterii în spate. Haideți la meci! Împreună vom fi mai buni!” este mesajul transmis de jucători pentru fani.

Înainte de acest joc, echipa noastră ocupă locul 11 în clasament. CS Mioveni are 25 de puncte și, în momentul de față este în afara locurilor retrogradabile, poziție pe care sperăm să ne menținem și după acest meci.

Articol publicat la: 02/02/2022 19:05