sambata-la-1100-meci-amical-cu-rapid-la-mioveni

Sâmbătă, la 11:00, meci amical cu Rapid, la Mioveni

Sâmbătă, la 11:00, echipa noastră va juca un meci amical cu Rapid, la Mioveni. Antrenorul Alexandru Pelici va profita astfel de pauza competițională, cauzată de jocurile Naționalei.

Partida cu Rapid va fi a treia din acest sezon între cele două echipe. Astfel, mai întâi în campionat, în etapa a doua, giuleștenii s-au impus la Mioveni cu 2-0. Apoi, în Cupă, în șaisprezeici, tot la Mioveni, oaspeții s-au calificat mai departe. A fost un meci care s-a terminat 0-0, după 90 și 120 de minute, și decis, 5-4 la penaltyuri.

În vară, CS Mioveni și Rapid s-au întâlnit și într-un meci amical, la Brașov. Atunci giuleștenii s-au impus cu 2-1, după ce l-a pauză a fost egal 1-1.

Pentru Rapid nu va fi ultima reevnire la Mioveni în acest sezon. Echipa lui Mihai Iosif va juca pe stadionul nostru și un meci oficial, din campionat. Este vorba de partida din etapa a 12-a a Ligii 1, contra CFR. Jocul este programat duminica viitoare, pe 17 octombrie, de la ora 20:30, bucureștenii fiind gazde. Adversarii din amicalul de sâmbătă au ales stadionul nostru, pentru că Arena Națională este închiriată pentru alt eveniment. Totodată, între cele două cluburi nu existo o rivalitate, iar la ultimul meci de aici, cel din Cupă, galeria Rapid-ului a scandat la final „MI-O-VENI! Mi-O-VENI!” în aplauzele întregului stadion.

Sâmbătă, la 11:00, la amicalul cu Rapid intrarea spectatorilor va fi liberă.

Cu ocazia acestui meci, antrenorul Alexandru Pelici dorește să îți țină în priză jucătorii, pe durata întreruperii campionatului. Totodată, va vedea la lucru și fotbaliștii care au evoluat mai puțin sau deloc în primele 11 etape de campionat.

Articol publicat la: 06/10/2021 12:36