video-schumacher-nu-ma-gandesc-la-niciun-esec

VIDEO Schumacher: ”Nu mă gândesc la niciun eșec!”

video-schumacher-nu-ma-gandesc-la-niciun-esec

Antrenorul echipei noastre, Constantin Schumacher este optimist înaintea meciului de vineri de la Botoșani, primul din dubla barajului pentru promovare în Superliga. Înainte de a pleca spre Botoșani, Șumi a oferit mai multe declarații despre acest joc.

”Orice antrenor își propune niște obiective. Noi ne-am propus întâi salvarea de la retrogradare. Apoi am vrut accederea în play-off. Iar apoi am vrut să mergem cel puțin la baraj…. Ne-am calificat la acest baraj, unde vom juca cu FC Botoșani. Întâlnim o echipă bună, cu un antrenor bun…

Jucătorii mei trebuie să se autodepășească în acest meci și la acest baraj. Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă de primă ligă, dar vom face tot ce putem pentru a trece de acest baraj. Facem tot posibilul, tot ce ține de noi… Ne-am pregătit cum trebuie și pot spune că jucătorii sunt supermotivați. Și pentru CV-ul lor e important să joace în Superliga.

Pentru mine și cariera mea este o performanță dacă reușim să trecem de aceste două meciuri. Pentru CS Mioveni, este o posibilitate extraordinară, din toate punctele de vedere să arate tuturor că, nu neapărat cu mulți bani, ci cu jucători de calitate și oamenii care sunt lângă echipă se paote face performanță.

Sincer vă spun, nu mă gândesc la niciun eșec! Mă gândesc la echipa mea să se autodepășească, să trecem cu bine peste primele 15 minute de joc… Sunt convins că gazdele vor încerca să pună presiune încă de la început.

Avem și ceva indisponibilități, dar sperăm până la urmă se avem tot lotul OK!” a spus Schumacher.

Declrația completă (VIDEO) a antrenorului Constantin Schumacher o puteți urmări AICI

Articol publicat la: 15/05/2024 21:51