sponsorul-echipei-noastre-cfl-premiat-la-nivel-national

Sponsorul echipei noastre, CFL, premiat la nivel național

sponsorul-echipei-noastre-cfl-premiat-la-nivel-national

Sponsorul echipei noastre, CFL, a fost premiat la nivel național. Alături de de alte două firme, Continental Fast Line a fost desemnată, cel mai eficient operator de transport persoane în 2020.

Premierea a fost făcută în cadrul Galei Tranzit. Evenimentul a avut loc pe 14 şi 15 octombrie la hotelul Grand Italia din Cluj-Napoca. Revista Tranzit continuă astfel tradiţia de a premia operatorii de transport cu cele mai bune rezultate financiare obţinute în anul anterior.

Firma argeşeană Continental Fast Line, a obţinut locul I la subcategoria „Cel mai eficient operator – transporturi regulate speciale”. Ea a fost urmată de Pito Trans (Arad). Separarea de alte categorii de transport a fost făcută întrucât transporturile regulate speciale au avut o dinamică diferită în pandemie comparativ cu celelalte segmente de piaţă.

Compania de transport public Cluj-Napoca a fost desemnată câştigătoarea categoriei „Cel mai eficient operator de transport urban”. Pe poziţiile următoare s-au clasat în ordine CTP Iaşi, Trans Bus Buzău, RAT Braşov şi Oradea Transport Local. Pe segmentul operatorilor de transport privaţi, anul acesta au fost doi câştigători. Tabita Tour, din Bistriţa-Năsăud, şi-a adjudecat locul I la subcategoria „Cel mai eficient operator de transport naţional/internaţional”. Au urmat în ordine de companiile Livio Dario (Alba), Tarsincom (Suceava), Super Imposer (Timiş) şi Atlantic Travels Internaţional (Sibiu).

În desemnarea celor mai eficienţi operatori sunt analizate rezultatele financiare ale tuturor companiilor cu coduri CAEN pe transport de călători. De asemenea se ia în calcul cifra de afaceri, profitul, activele fixe şi mobile, creanţele şi datoriile, precum şi evoluţia parcului auto şi a numărului de angajaţi. Separat, interviurile realizate cu finaliştii ajută la înţelegerea mai bună evoluţiei companiei, dar şi a strategiei de business pentru viitor.

Articol publicat la: 18/10/2021 22:14