tenis-de-masa-invingatori-la-cupa-mos-nicolae

Tenis de masă: Învingători la Cupa Moș Nicolae

Sportivii secției de Tenis de masă a clubului nostru au obținut rezultate bune la concursul desfășurat la începutul săptămânii la Câmpulung. Astfel, trei tenismeni au fost prezenți la Cupa Moș Nicolae. Întrecerea a fost organizată de CS Pristavu Câmpulung. Sportivii clubului nostru sunt antrenați de Dorel Lăzăroiu.

La cupă au mai participat două cluburi din Craiova, două din Slatina, FC Argeș și clubul gazdă. CS Mioveni a fost reprezentată de Alexandru Roșu, Alexandru Macarie și Daniel Sima. Primii doi au fost înscriși la categoria +14 ani, iar ultimul la categoria 11-13 ani.

Daniel Sima a câștigat Cupa Moș Nicolae la categoria sa de vârstă, deși are doar 11 ani, iar restul adversarilor au fost cu doi ani mai mari. Tânărul nostru tenismen a câțștigat mai întâi grupa în care a fost repartizat alături de alți trei copii. Apoi a mai trecut de două tururi, iar în finală a învins un sportiv din Slatina, terminând concursul fără înfrângere.

Alexandru Roșu a pierdut în finală, ieșind pe locul doi, în fața unei tenismene din Slatina. Roșu este component al echipei de seniori a clubului nostru, care participă în Superligă, În turul campionatului, el a jucat pentru galben-verzi un meci și l-a câștigat.

Alexandru Macarie s-a clasat la final în primii 8 la categoria sa de vârstă. El a câștigat mai întîi grupa, apoi a mai trecut de un tur, dar în cele din urmă a pierdut când a jucat cu calificarea în finală pe masă.

La Cupa Moș Nicolae de la Câmpulung Muscel au participat aproape 50 de tineri tenismeni de la cele șapte cluburi. Câștigătorii au fost premiați de organizatori cu diplome și cupe. Secția de tenis de masă a CS Mioveni îl are ca antrenor pe Dorel Lăzăroiu, cel care antrenează și echipe de seniori care participă în campionatul intern.

Articol publicat la: 10/12/2021 20:49

Tags: