tenis-de-masa-joi-la-sala-sporturilor-semifinala-cu-steaua

Tenis de masă: Joi, la Sala Sporturilor, Semifinală cu Steaua

tenis-de-masa-joi-la-sala-sporturilor-semifinala-cu-steaua

Echipa de tenis de masă a clubului nostru dispută mâine turul Semifinalei Superligii masculine. Partida se joacă în Sala Sporturilor din Mioveni și începe la ora 17:00.

Calificarea în semifinale pentru CS Mioveni, a avut loc după clasarea pe locul 2, la finalul sezonului regulat. Acest lucru s-a petrecut la finalul lunii martie. Atunci s-a desfășurat, la Iazvorani, returul Superligii masculine. În această parte a campionatului, echipa noastră a jucat 7 partide. Cinci dintre ele au fost cîștigate, iar două pierdute, cu Sepsi și Steaua. Covăsnenii s-au clasat până la urmă primii, iar steliștii pe locul 3.

CS Mioveni este formată din: Alexandru Cazacu, argentinianul Alto Gaston și Mihai Zanfir. Cei trei vor lupta anul acesta pentru cucerirea unui nou titlu. Până acum, clubul nostru are în visterie, trei titluri de campioană națională. De asemenea, tenismenii noștri au fost de două pri vicecampioni ai României. În plus, de alte două ori au cucerit Cupa României.

Echipa de tenis de masă a clubului nostru, joacă mâine în fața propriilor suporteri și pentru prima oară în noua Sală a Sporturilor din Mioveni. Jucătorii galben-verzi așteaptă o cât mai mare susținere și prezență a publicului spectator.

În cealaltă semifinală Victoria Câmpulung a învins cu 3-2 pe Sepsi Sf Gheorghe.

Articol publicat la: 04/05/2022 16:16