trebuie-sa-schimbam-atitudinea-si-sa-fim-mai-agresivi

”Trebuie să schimbăm atitudinea și să fim mai agresivi!”

trebuie-sa-schimbam-atitudinea-si-sa-fim-mai-agresivi

”Trebuie să schimbăm atitudinea și să fim mai agresivi!” este mesajul transmis de antrenorii și jucătorii noștri înainte de partida de diseară.

Meciul cu Farul de diseară nu este unul ușor pentru galben-verzi, aceștia venind după înfrângerea din prima etapă, la Hermannstadt, cu 3-0.

Principalul Mioveniului, Alexandru Pelici și jucătorii Vald Pop și Cristi Dumitru se gândesc însă, numai la un joc bun și la punct sau puncte, știind ce trebuie să facă și pentru a obține acest lucru.

”Ne așteaptă un meci împotriva unei echipe cu care am jucat și un amical în această vară, la Brașov. Încercăm să schimbăm ceva după acel duș rece din prima etapă. Dorim să schimbăm ceva la atitudine și al agresivitate. Farul este o echipă bună, cu un antrenor cunoscut și profesionist. Sperăm însă începem bine seria meciurilor de pe propriul teren și ne gândim la acest joc, la punct sau puncte!” a declarat Alexandru Pelici.

”Sperăm într-un rezultat pozitiv în meicul cu Farul. Toată lumea știe cum joacă Farul… are un joc productive, un joc de posesie iar noi trebuie să răspundem pe măsură pentru a scoate un rezultat bun!” Vlad Pop

”Farul este o echipă bună, o echipă de posesie, cu un antrenor care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ne dorim un joc bun și un rezultat pe măsură în acest meci!” Cristi Dumitru.

Declarațiile complete ale antrenorului principal Alexandru Pelici și ale jucătorilor Vald Pop și Cristian Dumitru le puteți urmări AICI

Articol publicat la: 22/07/2022 14:25