trei-locuri-1-la-cupa-argesului-la-box-editia-a-7-a

Trei locuri 1 la Cupa Argeșului la box, ediția a 7-a

Trei locuri 1 la Cupa Argeșului la box au obținut pugiliștii de la CS Mioveni în week-end. Alexandru Panait, Marius Dumitru și Florin Șerban au fost cei care s-au întors acasă cu medalii.

Secția de box a CS Mioveni a participat în week-end, la Sala Sporturilor din Pitești, la Cupa Argeșului. Competiția a fost rezervată, juniorilor, tineretului și seniorilor. Cei trei sportivi galben-verzi, înscriși în concurs sunt pregătiți de antrenorul Daniel Preda.

Alexandru Panait la categoria 80 kg s-a clasat pe primul loc, câștigând trofeul la juniori. Marius Dumitru la categoria 75 kg și Florin Șerban la categoria 80 kg au urcat și ei pe prima treaptă a podiumului, dar la seniori. Acestea au fost cele trei locul 1 de la Cupa Argeșului obținute de clubul nostru.

Gala a avut 14 meciuri foarte atractive la fiecare meci luptând medaliați ai categoriei respective. Concursul a adunat la start 30 de sportivi de la cluburi din Brăila, Slatina, București, Mogoșoaia, Ploiești, Călărași, Giurgiu, Rovinari, Vâlcea, Mioveni și Pitești.

Pentru sportivii clubului nostru urmează acum Campionatele Naționale de juniori de la Târgu Jiu. Concursul va avea loc în perioada 26-31 octombrie. La această competiție, antrenorul Daniel Preda va fi prezent cu tânărul nostru pugilist, Alexandru Panait, pentru care Cupa Argeșului a fost un binevenit concurs înainte întrecerea oficială,

Articol publicat la: 19/10/2021 17:16

Tags: