un-joc-bun-cu-punct-sau-puncte-la-final-pentru-cs-mioveni

”Un joc bun, cu punct sau puncte la final, pentru CS Mioveni!”

”Un joc bun, cu punct sau puncte la final!” este dorința antrenorului Alexandru Pelici pentru meciul cu FC Voluntari. Partida este programată mâine de la ora 17:30, la Mioveni și contează pentru etapa a 24-a a Ligii 1. Principalul galben-verde a vorbit pentru site-ul nostru despre importanța acestui joc.

”Ne așteaptă un meci dificil. Jucăm cu echipa, care, din din punctul meu de vedere reprezintă revelația acestui campionat, pentru că nu știu câți ar fi văzut  pe Voluntari pe locul 3 la acest moment… O echipă foarte bună, care cu siguranță vine cu gândul să câștige acest meci. Noi ne dorim să facem un joc bun, în urma căruia să luăm punct sau puncte și să continuăm pe aceeași linie seria de 4 jocuri bune. De asemenea, vrem să arătăm că în tur, diferența nu a fost cea conformă cu realitatea din teren… Atunci a fost un echilibru până în minutul 80, iar scorul a fost prea drastic. Ne dorim să facem puncte în continuare, chiar dacă ne așteaptă meciuri dificilă. Iar ca o comparație cu perioada similară din tur, din acest moment până la final am reușit doar 3 puncte…. acum însă ne dorim mult mai multe” spunea Pelici.

”Revin accidentații!”

Antrenorul Mioveniului a vorbit și despre moralul jucătorilor, dar și despre situația nou-veniților și a accindetaților. ”Câtă vreme obții rezultate, moralul este bun. Este și cazul nostru, dar și cazul lor. Sperăm să fie un joc frumos și să avem de ce ne bucura la final. Cel mai important în acest moment este să acumulăm puncte. În tur am făcut jocuri bune și nu am luat puncte, acum ne gândim mai mult la puncte…. Din punctul nostru de vedere rezultatele sunt importante. Și cu Clinceniul am avut ocazii mai multe în afară de goluri și la Chindia am avut momente foarte bune… Jucătorii nou-veniți sunt în grafic cu pregătirea. Încercăm să-i integrăm cât mai bine. La fel și cei accidentați, sunt cât de cât OK, Panait, Cierpka, Blănaru, Rusu… Rusu face antrenamente normal și probabil va fi în lot etapa următoare…” a mai declarat tehnicianul.

Articol publicat la: 03/02/2022 14:17