un-singur-gand-pentru-2022-sa-ramanem-in-liga-1

”Un singur gând pentru 2022, să rămânem în Liga 1”

”Un singur gând pentru 2022, să rămânem în Liga 1” este mesajul transmis la unison de banca tehnică și de conducerea echipei noastre.

Prezent la reunirea lotului de ieri, președintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu, a vorbit despre gândurile de la început de an, dar și despre perioada următoare de pregătire a echipei. ”Gândurile sunt bune la început de an, sperăm să reușim să rămânem în Liga 1. Acesta este obiectivul. S-a reunit lotul, urmează vizita medicală, apoi cantonamentul. Vor pleca 3-4 jucători. Am reziliat deja cu Massaro și Ciucureanu. Vrem să ne întărim pe mai multe posturi…” au fost primele cuvinte pe 2022, ale oficialului galben-verde.

La rândul său, antrenorul principal, Alexandru Pelici a făcut o paralelă cu aceeași perioadă din anul trecut. ”Acum un an vorbeam despre un singur gând. Să prindem play-off-ul și apoi ultimul tren de Liga 1. Acum, după un an, tot un singur gând avem. Să rămânem în Liga 1. Suntem bine în momentul de față, suntem sănătoși. În aceste zile vom lămuri și problema jucătorilor care pleacă și a celor care vin. Ne dorim jucători cu caracter, pentru că la noi, mai presus de orice, contează grupul…”

Declarațiile complete ale președintelui Dumitru Olteanu și antrenorului Alexandru Pelici pot fi urmărite AICI

Articol publicat la: 05/01/2022 13:04

Tags: