update-cs-mioveni-rapid-live-video-pe-facebook

UPDATE: CS Mioveni – Rapid, live video pe facebook

Pentru a fi aproape de suporterii echipei noastre, astăzi d-a luat decizia ca amicalul cu Rapid să fie transmis live video pe pagina de facebook a clubului. Meciul va începe, sâmbătă la ora 11:00.

Reamintim că accesul spectatorilor este interzis la acest joc. Acest lucru se întâmplă din cauza situației pandemice.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Sâmbătă, la 11:00, echipa noastră va juca un meci amical cu Rapid, la Mioveni. Antrenorul Alexandru Pelici va profita astfel de pauza competițională, cauzată de jocurile Naționalei.

Partida cu Rapid va fi a treia din acest sezon între cele două echipe. Astfel, mai întâi în campionat, în etapa a doua, giuleștenii s-au impus la Mioveni cu 2-0. Apoi, în Cupă, în șaisprezeici, tot la Mioveni, oaspeții s-au calificat mai departe. A fost un meci care s-a terminat 0-0, după 90 și 120 de minute, și decis, 5-4 la penaltyuri.

În vară, CS Mioveni și Rapid s-au întâlnit și într-un meci amical, la Brașov.

Atunci giuleștenii s-au impus cu 2-1, după ce l-a pauză a fost egal 1-1.

Pentru Rapid nu va fi ultima reevnire la Mioveni în acest sezon. Echipa lui Mihai Iosif va juca pe stadionul nostru și un meci oficial, din campionat. Este vorba de partida din etapa a 12-a a Ligii 1, contra CFR. Jocul este programat duminica viitoare, pe 17 octombrie, de la ora 20:30, bucureștenii fiind gazde. Adversarii din amicalul de sâmbătă au ales stadionul nostru, pentru că Arena Națională este închiriată pentru alt eveniment. Totodată, între cele două cluburi nu existo o rivalitate, iar la ultimul meci de aici, cel din Cupă, galeria Rapid-ului a scandat la final „MI-O-VENI! Mi-O-VENI!” în aplauzele întregului stadion.

Cu ocazia acestui meci, antrenorul Alexandru Pelici dorește să îți țină în priză jucătorii, pe durata întreruperii campionatului. Totodată, va vedea la lucru și fotbaliștii care au evoluat mai puțin sau deloc în primele 11 etape de campionat.

UPDATE STIRE INITIALA

Amicalul cu Rapid, pe care echipa noastră îl are programat sâmbătă, la 11:00, pe Stadionul Orășenesc se va juca cu porțile închise.

Accesul spectatorilor este interzis, din cauza evoluției cazurilor COVID în Argeș. Clubul nostru își cere scuze fanilor echipei, pentru această situație, cauzată de pandemie.

Meciul CS Mioveni – Rapid, este programat în pauza competițională, cauzată de meciurile Naționalei.

CS Mioveni vă va informa la finalul partidei despre scorul final și desfășurarea acestuia. Acest lucru se va face pe website sau pe pagina de facebook.

Amicalul cu Rapid, ca și alte meciuri de pregătire dacă vor mai fi programate sunt singurele care au loc fără spectatori. În schimb, meciurile oficiale programate până la finalul anului se vor disputa cu spectatori în tribune.

Articol publicat la: 07/10/2021 16:33