cu-sepsi-meci-dificil-dar-vrem-punct-sau-puncte

”Cu Sepsi, meci dificil, dar vrem punct sau puncte!”

Următorul meci de campionat al echipei noastre este programat duminică, 5 decembrie de la ora 13:30. Pe propriul teren, CS Mioveni va juca cu Sepsi Sf Gheorghe. Partida se joacă cu spectatori în tribune, dar va putea fi urmărită și la TV. Astfel, Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport vor transmite acest joc.

Înainte de întâlnirea cu Sepsi, antrenorul princial al CS Mioveni, Alexandru Pelici a vorrbit despre importanța acestui joc. De asemenea, tehnicianul a explicat ceea ce își dorește de la meci, dar și până la întreruperea campionatului.

”Ne așteaptă un meci la fel de important ca toate celelalte. Jucăm pe propriul teren și ne dorim să mergem pe aceeași linie ca până acum. Adică să luăm punct sau puncte din acest joc. În afară de Cieprka – accidentat, tot restul lotului este OK. Sperăm ca în acest final de an să acumulăm puncte pentru a ajunge acolo unde ne-am propus. Și anume undeva la peste 20 puncte, ca să fim OK pentru partea a doua a campionatului.

Atmosfera este bună după ultimele rezultate, este meritul băieților care au înțeles importanța jocurilor, iar când nu am avut victorie nu s-au descurajat . Nu s-a întâmplat acest lucru și am continuat să facem ce știm, iar această consecvență ne-a adus acest parcurs.

Sepsi este o echipă bună, cu un lot valoros, pe care eu o văd mai sus în clasament. Va fi un meci foarte dificil, având în vedere și parcursul lor din urmă. În mod sigur vor veni să câștige la Mioveni, nu vor veni să ciupească… Băieții sunt conștienți de importanța acetui joc. În momentul de față, chiar dacă eu le văd locul mai sus în clasament sunt în preajma noastră. Iar cu o victorie putem trece peste ei” a declarat ieri antrenorul prinicipal al echipei noastre, Alexandru Pelici.

Articol publicat la: 02/12/2021 13:53