victorie-cu-1-0-in-amicalul-de-astazi-cu-rapid

Victorie cu 1-0, în amicalul de astăzi cu Rapid

Echipa noastră s-a impus astăzi cu 1-0 în amicalul cu Rapid. Partida s-a disputat de la ora 11:00 pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Galben-verzii au deschis scorul încă din prima repriză, prin Blănaru. Acesta a finalizat din careu, după o pasă filtrantă a lui Vereș, în minutul 14.

În acest meci antrenorul Pelici mizat pe o formulă inedită, cu mai mulți titulari care în meciurile oficiale au fost rezerve.

Acesta a fost al patrulea duel între CS Mioveni și Rapid din acest sezon. Două dintre partide au fost oficiale: victorie a lui Rapid în etapa a doua și calificare a giuleștenilor, la 11 m, în 16-imile Cupei. Ambele jocuri s-au disputat la Mioveni. Cele două formații au mai jucat un amical în vară, la Brașov, meci în care s-a impus Rapidul cu 2-1.

Pentru Rapid nu este ultimul meci disputat la Mioveni. Giuleștenii vor evolua pe stadionul nostru duminica viitoare, în campionat, cu CFR.

În victoria de astăzi, la CS Mioveni au început partida: Justin Popescu – Dorinel Oancea, Ghuilerme Garutti, Alexandru Iacob,Ionuț Burnea, Szilard Vereș, Adrian Chierpka,Emanuel Dat, Ștefan Blănaru, Valentin Coșereanu, Andrei Cristea. Antrenor: Alexandru Pelici. Pe parcurs au intrat și ceilalți componenți au lotului, cu excepția lui Moussa Sanoh, Răzvan Ducan și Daniel Toma. Aceștia sunt plecați la loturile naționale. De asemenea nici Valentin Sima, Bogdan Preda și Andrei Panait nu au jucat.

La Rapid au jucat: Virgil Drăghia – Claudiu Belu, Cristian Săpunaru, Anestis Nastos, Alin Demici, Ljuban Crepulja, Raul Costin, Nicolae Carnat, Saifeddine Alami, Cătălin Hlistei, Younes Marzouk. Antrenor: Mihai Iosif. Au mai intrat: Leasă, Stahl, Dandea, Grigore, Morais, Florică, Barbu, Bălan.

CS Mioveni – Rapid 1-0 (1-0)

A marcat: Blănaru (14)

Articol publicat la: 09/10/2021 16:24