vineri-turul-barajului-de-promovare-cu-fc-botosani

Vineri, turul barajului de promovare, cu FC Botoșani

vineri-turul-barajului-de-promovare-cu-fc-botosani

Echipa noastră dispută vineri, 17 mai, meciul tur al barajului de promovare în Superliga. Adversară va FC Botoșani, partida urmând să se dispute pe terenul acesteia. Jocul va începe de la ora 20:00, și va fi în direct pe Digi Sport și Prima Sport.

CS Mioveni a ajuns la acest baraj după ce a ocupat locul 5 în Play-off-ul Ligii a II-a. Galben-verzii au beneficiat de faptul că două dintre echipele clasate mai sus nu au avut drept de promovare. Este vorba despre Corvinul Hunedaora și CSC Șelimbăr.

FC Botoșani dispută această dublă pentru menținerea în Superliga, după ce s-a clasat la finalul sezonului, pe locul 8 în Play-out.

Barajul se va disputa în dublă manșă. Turul este programat vineri 17 mai, la Botoșani, iar returul la o săptămână distanță, la Mioveni.

În ultimul joc oficial, CS Mioveni a dispus acasă de Corvinul cu 3-1. Partida a avut loc sâmbăta trecută. De partea cealaltă, FC Botoșani, a jucat ultima partidă oficială, duminică, în deplasare, la Oțelul și a pierdut cu 2-0.

Cele două echipe s-au mai întâlnit într-un meci oficial la începutul acestui sezon. A fost un meci de Cupă, disputat la Mioveni pe 30 august, partidă în care FC Botoșani s-a impus cu 2-0.

Echipa noastră abordează cu maximă încredere această dublă manșă a barajului, mai ales că la precedentul baraj a avut câștig de cauză. A fost în 2021, când în urma dublei cu Hermannstadt CS Mioveni a ajuns în Liga 1. În aceas dublă, la Mioveni a fost egal 0-0, iar la Mediaș unde a jucat meciul de acasă Hermannstadt, am câștigat cu 2-1.

Articol publicat la: 15/05/2024 21:24