fotbalistii-lui-pelici-au-facut-refacere-la-marcea-sport

Fotbaliștii lui Pelici au făcut refacere, la Marcea Sport

Fotbaliștii echipei noastre au avut astăzi zi de refacere, după deplasarea de la Botoșani.

Galben-verzii au sosit acasă, de-abia spre dimineață, după deplasarea de aproape 1200 km și un drum Botoșani – Mioveni de aproape 600 km. Cum timpul este scurt până la următorul joc, astăzi s-a ales să se facă refacere, în locul unei zi libere.

Jucătorii de la CS Mioveni au făcut refacerea la noua și moderna locație, Marcea Sport, de la Ștefănești. Aici, galben-verzii au avut acces la saună (uscată și umedă), jacuzzi, bazin rece și bazin de înot. Maseurii echipei, Romeo Tutunaru și Ionuț Culcuș au fost și el la datorie, răspunzând solicitărilor fotbaliștilor.

Baza sportivă Marcea Sport a devenit polul relaxării și petrecerii timpului liber, în zona Piteștiului, pentur iubitorii de sport. Astăzi, aici a fost inaugurată și piscina de 25 m. Aceasta se alătură terenurilor de fotbal (balon), minifotbal (aer liber), tenis de câmp (balon), tenis cu piciorul sau baschet (aer liber), teqball.

Condițiile de refacere au fost unele ideale pentru fotbaliștii galben-verzi, care au beneficiat de tot ceea ce poate oferi o bază modernă și nouă.

În meciul disputat duminică după-amiaza la Botoșani, formața noastră a remizat 0-0 cu echipa gazdă. Miercuri, în penultima etapă a sezonului regular, CS Mioveni va juca acasă cu FC U Craiova.

Articol publicat la: 28/02/2022 20:45